ADD: Milletimiz değişim diyecek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mayıs 2023 Cuma 12:48
ADD: Milletimiz değişim diyecek

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gebze Şube Başkanı S. Nilgün Aydın, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘’ Büyük çoğunluğuyla Atatürk aydınlığına, O’nun aklı ve bilim yoluna gönülden bağlı olduğunu bildiğimiz aziz milletimizin yarın değişim diyeceğine inanıyoruz.’’dedi.

Açıklama şöyle:

‘’Yüce Türk ulusu!

Yarın sandığa gidip oy kullanacağız.

Oylarımızla yeni Cumhurbaşkanımızın kim olacağını belirlemekten öte; “eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya, kadın ve çocuk haklarından iç barışa, demokrasiden hukuk devletine her alanda ciddi krizler yaratan tek adam rejimi mi, yoksa barış, huzur ve refaha ulaşma yolunu açacak demokratik hukuk düzeni mi?” sorusuna yanıt vereceğiz.

Yarın kullanacağımız oylar; “uygar dünyanın onurlu üyesi laik cumhuriyet olmaya devam mı edelim, yoksa Batı Emperyalizminin öksesinde Orta Doğu bataklığında debelenen bir teokratik devlet olmaya mı yürüyelim?” sorusunu yanıtlayacak.

Büyük çoğunluğuyla Atatürk aydınlığına, O’nun aklı ve bilim yoluna gönülden bağlı olduğunu bildiğimiz aziz milletimizin yarın değişim diyeceğine inanıyoruz.

Gün sadece oy kullanma günü değil, çevremizin de sandığa gitmesini sağlama, son oy sayılana kadar sandıkları bırakmama ve ıslak imzalı tutanaklara sahip çıkma günüdür.

Ancak o zaman “Askıda ekmek”, “Askıda fatura” utancı son bulacak, her şey çok güzel olacak!

Gelin, yarın akşamı bir düğün akşamı yapalım.

Haydi!’’

Foto: Nilgün aydın

Son Güncelleme: 26.05.2023 14:28
Anahtar Kelimeler:
ADD28 MayısAtatürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73