Başaran: ‘Büyük Türkiye Hareketi’ Türkiye’ye Soluk Aldıracak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Aralık 2022 Cuma 20:01
Başaran: ‘Büyük Türkiye Hareketi’ Türkiye’ye Soluk Aldıracak

İşadamı ve siyasetçi Ömer Faruk Başaran siyasette yeni bir oluşum için kolları sıvadı.

‘Büyük Türkiye Hareketi’ isimli oluşumla Türk siyasetinde uzun soluklu bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden Ömer Faruk Başaran kocaelikentgazetesi.com internet haber sitesinde şunları söyledi:

“Ülkemizin demokratik, siyasal, ekonomik ve toplumsal yaşamına soluk aldıracak yeni bir siyasal yapılanma ile başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz. ‘Büyük Türkiye Hareketi’ içinde ülkemizin önemli siyasetçileri, hukukçuları, ekonomistleri, toplum bilimcileri yer alıyor.

Amacımız bu güçlü kadro ile temiz siyaseti  halk nezdinde halkla birlikte yapmak. Bunun içinde gerekli çalışmalarımız sürüyor.

Hedefimiz 2023 seçimleri sonrası Türk siyasetinde etkili ve yol gösterici bir yapılanma olmak.

Bünyemizde demokrasiyi, insan haklarını, hukuku özümsemiş her türden görüşten insanlara yer var. Yeter ki demokrasiyi tek yol olarak görsün, ötekinin görüşüne saygılı olsun ve o görüşün yaşamasına katkı sunsun.

Önümüzdeki süreçte Türk siyasetinde birçok ilklere imza atacağız. Bizi izlemeye devam edin”.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 02.12.2022 23:18
Anahtar Kelimeler:
DemokrasiTürkiyeSiyaset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73