banner42

Bursa İnegöl'de memur kadrosunda yemin töreni

16 Mart 2023 Perşembe 12:50
Bursa İnegöl'de memur kadrosunda yemin töreni

İnegöl Belediyesi’nde 7433 sayılı Bazı Kanunlar İle 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna istinaden memur kadrolarına atama işlemleri yapılan 50 personel için yemin töreni düzenlendi.BURSA (İGFA) -  İnegöl Belediyesi’nde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre sözleşmeli olarak çalıştırılan personellerin 7433 sayılı Bazı Kanunlar İle 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna istinaden 15 Mart 2023 tarihi itibariyle memur kadrolarına atama işlemleri yapıldı.

Bu kapsamda İnegöl Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışmakta olan; 23 Mühendis, 17 Tekniker, 1 Arkeolog, 3 Mimar, 3 Şehir Plancısı ve 3 Avukat personelin memuriyete geçiş işlemleri tamamlandı. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 6. Maddesine istinaden İnegöl Belediyesi Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda memuriyete geçen personeller için yemin töreni düzenlendi.

50 PERSONEL MEMUR KADROSUNA GEÇTİ

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Gerçekleşen bu değişikliğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İçmiş olduğunuz andın ebediyen bir sorumluluk olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bildiğiniz gibi başta Sayın Cumhurbaşkanımızın süreci başlatmasıyla bu günlere geldik ve bizlerin de İnegöl Belediyesi bünyesinde çalışan toplamda 51 personelimizden 1 personelimizin kendi isteği ile memuriyete geçişi kabul etmemesi nedeniyle 50 personelimiz sürece devam ediyor. Aslında herkes yine kurumunda çalışmaya devam ediyor. Sadece baktığımız zaman memur çalışan personel bünyesine dahil olmuş oluyorsunuz” dedi.

Konuşma sonrası ataması yapılan memurlar yemin metnini okuyarak; kamu hizmeti yaparken dürüstlük, tarafsızlık, adalet ve liyakat ilkelerine bağlı kalmayı, anayasayı ve yasaların kendilerine verdiği görev, yetki ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerine dair taahhütte bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73