banner42

Büyükakın: Yeni yıla yeni projeler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 11:36
Büyükakın: Yeni yıla yeni projeler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yeni yılda tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur dilerken “Verimli bir yılı geride bıraktık, yeni yıla yeni projeler, yeni umutlarla giriyoruz. 2022 yılından kalan ve bu yıl devreye alacağımız yatırımlarımızla Cumhuriyetimizin 100. yılını layıkıyla karşılamış olacağız” dedi.

Başkan Tahir Büyükakın şöyle devam etti:

Yeni hedefler, yeni umutlar, yeni hizmetlerle geçmesini arzuladığımız yeni yıla merhaba derken, geride bıraktığımız 2022 yılının belediye hizmetlerimiz açısından oldukça verimli geçtiğini, kentimizin vizyon projelerle her yatırım kolunda ayrı ivme kazandığını da gururla belirtmek istiyorum. Şeffaf, erişilebilir, akılcı, sürdürülebilir politikalar üreten yerel yönetim anlayışımız bu yıl da aynı istikrarını sürdürecek. Hizmet sevdasıyla tamamladığımız yüzlerce yatırıma yenilerini ve büyüklerine eklemeye devam edeceğiz. Bizim için yeni yıl demek bir önceki yılın muhakemesini yaparak daha iyisini ortaya koymaya çalışmak demektir. Çok şükür yeni yıla işlerimizi tamamlamanın vicdani rahatlığı, görevimizi hakkıyla yapmanın yüz aklığıyla giriyoruz. Gönül belediyeciliğimizin izinde insanımıza dokunan gelişme ve kalkınmaya yönelik önemli adımların olacağı inancındayız. Tüm hemşehrilerimin, ülkemin ve dünyanın yeni yılını kutluyor, bu yılın sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Nice yıllara mutlulukla kavuşmak ümidiyle…”

Anahtar Kelimeler:
KocaeliProjeYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73