CHP'li Aydın Ecevit'i unutmadı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Kasım 2022 Cumartesi 15:35
CHP'li Aydın Ecevit'i unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Aydın, eski Başbakan Bülent Ecevit'in ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
CHP'li Aydın mesajında şu ifadeleri kullandı;" Bülent Ecevit Türk siyasi hayatına, nezaketi, cesareti, inancı, güveni ve dürüstlüğü kazandıran devlet adamı olarak halkımızın gönlündeki yerini hep korumuştur. O’nun aramızdan ayrıldığı 05 Kasım 2006 tarihinin üzerinden 16 yıl geçmiş olmasına karşın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkıyla ilgili düşünceleri ve uygulamaları hala, en çok ihtiyaç duyduğumuz siyaset yapma biçimi olarak varlığını sürdürmektedir. Türkiye, gerek işçi hakları, gerek insan hakları ve gerekse halk için yaptığı her türlü evrensel normlara uygun düzenlemeleriyle birçok şeyi Bülent Ecevit’e borçludur.Türkiye ve Türk halkı Bülent Ecevit’i unutmayacaktır. Aramızdan ayrılışının 16. yılında Bülent Ecevit’i bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPBülent Ecevit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73