CHP'li gençlerden gözaltı tepkisi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Aralık 2022 Cumartesi 11:22
CHP'li gençlerden gözaltı tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 Yıl 7 Ay 15 gün ceza sonrasında dün akşam Derince Gençlik Kolları Tarafından Çenesuyu Köprüsüne asılan “Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’ nun olduğu ve asla yalnız yürümeyeceksiniz” yazılı pankart neticesinde gözaltına alınan Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’ e destek için Yeniken Polis Karakoluna giderek gençlere destek olan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç yapılan gözaltı ve para cezasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Arduç; “Maalesef vicdanı olmayan, Hukuki olmayan, Ahlaki olmayan siyasi bir karar neticesinde Ekrem İmamoğlu’na verilen mahkumiyet kararına karşı bu ülkede yaşayan 85 Milyonun verdiği refleks olarak asılan bu afişe bile tahammül edemeyen bu tek adam rejimine ilk seçimlerde sandıkta cevap vereceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Arduç; Türkiye’ nin en büyük muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun olduğu bir afişe bile tahammül edemeyip anında 3 ekip arabasını yönlendiren bu anlayışın aynı hızı 6 yaşında evlendirilip sistematik bir şekilde tecavüze uğrayan kız kardeşlerimiz içinde kullanmasını istiyoruz.

İstanbullunun seçimini hazmedemeyenler, İstanbul’ u kaybedenin Türkiye’ yi kaybedeceğini bilen bir siyaset bezirganının bitmek tükenmek bilmeyen kupaslarına boyun eğmeyeceklerini söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, “ Buradan Söz veriyoruz ki bu darbeci, organize kötülüğü hep birlikte yeneceğiz. Halk Galip Gelecek Batıl Zail Olacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73