CHP sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyı kınadı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Temmuz 2022 Cumartesi 19:08
CHP sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyı kınadı

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir yenisi ilimizde yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hasta ve yakını tarafından sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen şiddet dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Canımızı kurtarmak için özveri ile çalışan sağlıkçılarımızın görev başındayken kendi can tehlikesini düşünmek zorunda kalması, ülkemizin en büyük ayıplarından biri haline geldi!!

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir yenisi ne yazık ki ilimizde yaşandı. Kocaeli Devlet Hastanesi’nde fiziksel ve sözlü şiddete uğrayan acil servis doktorumuz ile servis görevlisi sekreterimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu ilk değil ancak son olması için gerekli yaptırımların ve önlemlerin alınması gerekiyor. Bunun ilk adımı da daha önce defalarca dile getirdiğimiz gibi sağlık çalışanlarının kürsü başından şiddete teşvik edici söylemlerle hedef gösterilmesine son verilerek başlanmalı.”
 

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPSAĞLIK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73