Çiler'den 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Ocak 2023 Pazar 12:19
Çiler'den 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiler'in mesajı şöyle:

"Türkiye’nin yönetim şeklinin Cumhuriyet olması gerektiği fikrini ilk kez dile getirdiği ve ülkemizde 16 Ocak 1986’dan itibaren kutlanmakta olan; Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923’te İzmit Kasr-ı Hümayun’da düzenlediği basın toplantısı ile o dönemin önde gelen gazetecileriyle bir araya geldiği hukuk ve demokrasi gününün adı BASIN ONUR GÜNÜ olmuştur.

Basınımız toplumun her kesiminde yaşanan olaylar ülkeye ve bölgeye yayılması için çalışırken, kamuoyu oluşturulmasında da etkin bir rol üstlenmektedir. Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahip olan bu onurlu görevi başarı ile yürüten basınımızın tüm görevlilerine minnettarız.

Mesai kavramı olmadan, her türlü zorluğa rağmen toplumumuzun gerçekleri bilmesi, öğrenmesi ve dünyadan haberdar olması için çalışan; sesimize ses, düşüncelerimize ve sorularımıza cevap, sevincimize ortak ve her türlü çalışmalarımıza destek olan yerel basınımız başta olmak üzere, tüm basın mensuplarımızın 16 Ocak Basın Onur Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Anahtar Kelimeler:
GebzeBasın16 Ocak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73