Gebze’ye yeni kaymakam atandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Ağustos 2022 Cuma 11:35
Gebze’ye yeni kaymakam atandı

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile 422 vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları gerçekleşti. Buna göre, Gebze Kaymakamlığına Mehmet Ali Özyiğit getirildi

MEHMET ALİ ÖZYİĞİT KİMDİR

2017 yılından beri İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yapan Özyiğit, Konya Ereğli’de doğdu. Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajı yaptı. Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

İngiltere Exeter’de bir yıl dil eğitiminde bulundu. Kırklareli Demirköy ve Denizli Honaz’da Kaymakam Vekilliği yaptı. Eskişehir Beylikova Kaymakamlığı, Şırnak Silopi Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı, Denizli Acıpayam Kaymakamlığı, Bilecik Bozüyük Kaymakamlığı, Antalya Kepez Kaymakamlığı, İstanbul Bahçelievler Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Evli ve beş çocuk babası olan Mehmet Ali Özyiğit iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 12.08.2022 11:59
Anahtar Kelimeler:
GebzeİstanbulKaymakam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73