banner42

İnegöl'de Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yılı yad edildi

18 Mart 2023 Cumartesi 14:59
İnegöl'de Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yılı yad edildi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlamaları, Bursa İnegöl'de düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi. Garnizon Şehitliğinde başlayan törenler, Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde düzenlenen gösterilerle devam etti.BURSA (İGFA) - Bursa'nın İnehöl ilçesinde Garnizon Şehitliğinde ilk olarak çelenk töreni yapıldı. Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte ilçe protokolünün yoğun katılım gösterdiği törende, Kaymakamlık ve İnegöl Belediye Başkanlığı çelenkleri Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban tarafından tören alanına sunuldu. Ardından yapılan dualar ve okunan Kuran-ı Kerimlerle devam eden anma töreninde, başta Çanakkale şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

Törenler şehitliğin ardından 10.30’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde hazırlanan programla devam etti. Burada da Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından farklı gösteriler sunuldu. 18 Mart Çanakkale Destanını tiyatro ve Çanakkale orotoryosu,  şehitlerimizden bir demet portre sunumu gibi gösterileri ile günümüze taşıyan öğrenciler, tüm salona duygu dolu anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73