İzmit Belediyesi ‘yaza merhaba’ dedi 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Haziran 2023 Perşembe 10:27
İzmit Belediyesi ‘yaza merhaba’ dedi 

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk eğitim Merkezi işbirliğiyle kadınlar için yaza merhaba yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda SEKA Park’ta kadınlar için Yaza Merhaba etkinliği düzenlendi. 09.30’da başlayan etkinlikte ilk olarak katılımcılar uzman spor eğitmenleri eşliğinde Plajyolu’na kadar tempolu bir şekilde yürüyüş gerçekleştirdi.

PİKNİK ETKİNLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Katılımcılar yürüyüş sonrasında başlangıç noktasına geri dönerek piknik yaptı. Piknik programında İzmit Belediyesi tarafından çay, simit ikramında bulunuldu. Çeşitli sportif yarışmalar ve müzik eşliğinde düzenlenen piknik etkinliğinde kadınlar doyasıya eğlendi. Programdan memnun kalan katılımcılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
IzmitYaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73