banner42

Kayseri Melikgazi mahallelerine yaya geçidi

17 Mart 2023 Cuma 09:15
Kayseri Melikgazi mahallelerine  yaya geçidi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçe sınırları içinde yoğun yaya geçişlerinin olduğu ana caddelere hız kesiciler yaparak ulaşımı güvenli hale getirdiklerini söyledi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
UKOME Kurul Kararı ile ilçenin çeşitli yerlerine yükseltilmiş yaya geçidi yani hız kesici yaptıklarını hatırlatan Kayseri'nin Melikgazi Başkan Dr. Palancıoğlu “Melikgazi Belediyesi olarak şehir içi sorunsuz ulaşımı sağlamak için trafik levhaları alıyoruz. Yol çizgi boyası alıyoruz. Bazı bölgelerde ise hız kesici yükseltilmiş alanlar yapıyoruz. 2023 yılı içerisinde toplamda 4750 metrekare yükseltilmiş yaya geçidi yapılacaktır.

Bu uygulama daha çok mahalle halkının isteği ile olmaktadır. Yine birçok kavşak çok yoğun kullanımda olduğu için ışıklı olurken bazı kavşak alanlarında ise ışıksız yükseltilmiş kavşak düzenlemeleri yapıyoruz. Melikgazi ilçemizde buna birçok örnek vardır.” dedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,  yapılacak olan yükseltilmiş yaya geçitlerinin Kayseri Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu kararı ile belirlenen yerlere yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73