banner42

Kayseri Talas'ta asfalt mesaisi

22 Kasım 2022 Salı 11:15
Kayseri Talas'ta asfalt mesaisi

Kayseri'nin Talas Belediyesi yol yapım ve asfalt ekipleri, sonbaharın son günlerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler Ali Dağı yolu ve Reşadiye Mahallesi ile ilçenin değişik bölgelerinde asfalt serimi gerçekleştirdi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas ilçesinde ilk olarak Endürlük Caddesi Ali Dağı giriş yolunda çalışan belediye ekipleri, 250 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yolun altyapısını tamamladı. Zemin sıkıştırma ve düzeltme işlemlerinin ardından ekipler yola 350 ton sıcak asfalt serdi.

Ekiplerin bir diğer çalıştığı nokta ise Reşadiye Mahallesi Nurgül 1. Sokak oldu. Zaman zaman daralan ve eğimlerin bulunduğu yoldaki düzenlemeleri tamamlayan ekipler, daha sonra sıcak asfalt serimine geçti. 300 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda 350 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Öte yandan ilçenin değişik bölgelerinde de yol bakım, onarım ve asfalt çalışmaları sürüyor. Kış öncesi yolların kalitesini artırmayı hedefleyen Talas Belediyesi, hava şartlarının elverdiği müddetçe çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73