banner42

Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapalım

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mayıs 2023 Cuma 14:58
Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapalım

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşların sandığa giderek oy kullanmalarını istedi. Acur, “Vatanını seven sandığa gelsin! Haydi, Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapalım.” dedi.

İl Başkanı Nusret Acur, yazılı açıklamasında, "Değerli Kocaelili hemşerilerim; ülkemiz, vatanımız bir yol ayrımında. Bu yüzden 28 Mayıs Pazar günü yapacağımız seçim, bir anlamda büyük Türk devletinin hangi yöne gideceğinin de bir kararı olacak. Bir yanda ülkemizi fakirleştiren, halkımızın sofrasındaki ekmeği küçülten, 150 yıllık demokrasi serüvenimizi sekteye uğratan, yargı bağımsızlığını yok eden, adaleti bitiren, gençlerimizin hayallerini başka ülkelerde kurduğu bir düzeni yaratan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’yi demokrasiden uzaklaştıran bir Recep Tayyip Erdoğan var.

YOKLUK YA DA VARLIK ARASINDA BİR TERCİHTE BULUNACAĞIZ

Diğer yanda ise Türkiye’yi yeniden kurallar ve kurumlar ülkesi yapacak, 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacak, çağa uygun ekonomi politikalarıyla halkımızı zenginleştirecek, yok olan adaleti, unutulan kuvvetler ayrılığını tekrar ikame ettirecek, umutsuz Türk halkının geleceğe yeniden umutla bakmasını sağlayacak, tek adam yönetimi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yerine demokrasiyi önceleyen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi inşa edecek Kemal Kılıçdaroğlu var.

Bizler bu yüzden 28’inde bir referanduma gideceğiz. Yokluk ya da varlık arasında bir tercihte bulunacağız.

HALKIMIZ NEFRET DİLİNDEN BIKTI

Şunu açıkça ifade etmeliyim ki: Varlık, Kemal Kılıçdaroğlu’ndadır. Adalet, huzur ve refah Kemal Kılıçdaroğlu’ndadır. Seçimi kazanmak uğruna her yolu mubah sayan, montaj videolarla halkımızın oy tercihini değiştirmeyi arzu eden iktidarın bu ülkenin sağduyulu insanlarının oylarıyla değişmesi bir zorunluluktur.

Değerli Kocaelili hemşerilerim; halkımız nefret dilinden bıktı. Aynı mahallede yaşayan dostlar kinden beslenen siyaset yüzünden ayrışmak istemiyor. Kardeşler iktidarın nefret dili nedeniyle kavga etmek istemiyor. Bu isteklerimizin gerçekleşmesi, yeniden kucaklaşmamız ve huzurlu bir ülkede yaşamamız için Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için herkesten oy istiyoruz.

DEMOKRASİ Mİ TEK ADAM YÖNETİMİ Mİ?

28 Mayıs’ta yalnızca Cumhurbaşkanımız seçmeyeceğiz. 28 Mayıs’ta bu Cumhuriyetimizin ikinci asrının yönünü de tayin edeceğiz. Demokrasi mi tek adam yönetimi mi? Zenginlik mi fakirlik mi? Nefret mi sevgi mi? Kötülük mü iyilik mi? İşte hangi yoldan gitmemiz gerektiğinin kararını 28 Mayıs’ta vereceğiz. Vatanını seven sandığa gelsin! Haydi, Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapalım." dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2023 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73