banner42

Nail Çiler'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ağustos 2022 Salı 09:47
Nail Çiler'den 30 Ağustos  Zafer Bayramı Mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiler'in mesajı şöyle:

"Türklerin Zafer Ayı, Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümü’nde; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK komutasında, Dumlupınar’da Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde cesur, kararlı ve kahramanlıklarla dolu mücadelelerle kazanılan, vatan toprağı işgal altında kalan bir milletin küllerinden yeniden doğuşu olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı gurur ve sevinçle kutluyorum.

Bağımsızlık mücadelesiyle hiçbir baskıya boyun eğmeyen, vatanımızın bütünlüğünü ne pahasına olursa olsun koruyan milletimizin; 23 Ağustos 1921 tarihinde başlayarak 13 Eylül 1921’de düşman güçlerin mağlubiyetiyle sonlanan Sakarya Meydan Muharebesi’nde kazandığı olağanüstü zaferle; 26 Ağustos 1922’deki Büyük Taarruz ve 30 Ağustos 1922’ deki Başkomutanlık Muharebesi için gerekli olan hazırlıkların yapılmasına imkan sağlamıştır. Bir yıl kadar süren hazırlık döneminden sonra 26 Ağustos 1922'de Afyonkarahisar – Kocatepe’de başlayan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, 30 Ağustos'ta hiçbir ülkenin tahmin etmediği, mucizevi bir zaferle taçlanmıştır. 26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan komutasındaki ordumuzun kazandığı büyük zaferle Anadolu’nun kapıları açılmış, 30 Ağustos 1922’ de ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu toprakları bizlerin olmuştur.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 100.Yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, canları pahasına vatan topraklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi, bu uğurda her türlü fedakarlığı göstermiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
GebzeAtatürk30 Ağustos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73