Nail Çiler operasyon geçirdi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Ocak 2023 Pazartesi 18:45
Nail Çiler operasyon geçirdi!

Geçtiğimiz hafta geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul Ataköy'de özel bir hastanede operasyon geçiren Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler taburcu oldu.

Şah damarına stent takılan ve sağlık durumu iyiye giden Başkan Çiler evinde dinleniyor.

Çiler sağlık durumu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Rahatsızlığım nedeniyle

kısa bir süre dinlenme sürecinde olacağımı; bu geçici süreci tamamladığımda daha büyük heyecanla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğimizi bildir;

Söz konusu süreçte başta Birlik Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğluve Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün olmak üzere; iyi dilekleri ile yanımda olan değerli milletvekillerimize, protokolümüze, OSB başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımız, STK’larımız ve siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, Oda ve Borsa başkanlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza, Gebze Ticaret Odası ekip arkadaşlarıma, Hyundai Görtan Otomotiv Personelime, çok değerli aileme; arayan, soran, mesaj atan, çiçek gönderen tüm dostlarıma ve dualarını yakınen hissettiğim tüm sevenlerime şahsım ve ailem adına gönülden teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Sevgi ve Saygılarımla”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73