banner42

Nevşehir'e Millet Bahçesi geliyor

19 Mayıs 2023 Cuma 08:00
Nevşehir'e Millet Bahçesi geliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Göre yolu üzerindeki yaklaşık 150 bin metre kare büyüklüğündeki alana yapılacak olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Göre yolu üzerindeki Mostar Köprüsü devamında yer alan 150 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapılacak olan Nevşehir Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda, TOKİ tarafından gerçekleştirilen ihalenin ardından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı millet bahçesinde,  millet kıraathanesi ve havuz alanlarında inşaat ve peyzaj çalışmaları sürüyor.

Bu yılsonunda hizmete açılması planlanan Nevşehir Millet Bahçesi içerisinde otopark, koşu-yürüyüş yolu, süs havuzları, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortları, fitness ve barbekü alanları bulunacak.

İçerisinde millet kıraathanesi ve kafelerin de yer alacağı Millet Bahçesi’nin büyük bir bölümüne farklı tür ve renklerde ağaç, çalı ile mevsimlik çiçek dikilerek yeşillendirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73