Sait Aydın'dan 17 Ağustos mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:33
Sait Aydın'dan 17 Ağustos mesajı

CHP Kocaeli önceki dönem il yönetim kurulu üyesi Sait Aydın, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ülkeyi derin acılara boğan, 17 bin 840 vatandaşın yaşamını yitirdiği acıların en büyüklerinden biri olan Marmara depreminin üzerinden 23 yıl geçtiğini belirten Aydın, 17 Ağustos, ülkemizin deprem kuşağında yer aldığı bilinciyle bize depreme ve ülkemizde sık sık yaşanan doğal afetlere karşı hazırlıklı olmamızı hatırlatan bir tarihtir.
17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPMarmara17 Ağustos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73