Sait Aydın'dan 30 Ağustos Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ağustos 2022 Salı 10:20
Sait Aydın'dan 30 Ağustos Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kocaeli eski dönem il yönetim kurulu üyesi Sait Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

CHP Kocaeli eski dönem il yönetim kurulu üyesi Sait Aydın, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "İşte tam 100 yıl önce, 30 Ağustos'ta gerçekleştirilen Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve kazanılan zafer bu niteliktedir. Türk Milleti o meydanda, hürriyet ve istiklâlini zapt etmek isteyenlere tarihi bir ders vermiş, makus talihini tersine çevirmiştir. Bizim sorumluluğumuz, kahraman ecdadın canı pahasına var ettiği vatanımıza sahip çıkmak, ileri taşımaktır.

Bağımsızlık aşkımız o günkü coşkusundadır. Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyor; bin yıldır bu vatanı korumak için canını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

Anahtar Kelimeler:
CHPAtatürk30 Ağustos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73