banner42

Uluköylü: 2023 ülkemiz adına yeni bir başlangıç olacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 17:10
Uluköylü: 2023 ülkemiz adına yeni bir başlangıç olacak

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, “2023 ülkemiz adına yeni bir başlangıç olacak”dedi.

Uluköylü şunları ifade etti:

Ülkemiz adına zor ve sıkıntılı bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2022 yılında ülkemizin sorunları katlanarak büyüdü. Ekonomideki olumsuz gelişmeler, zamlar, enflasyon, işsizlik, doğal afetler insanlarımızı her açıdan olumsuz olarak etkiledi. Tüm bunlara karşın 2023 yılına umutla bakıyoruz. Çünkü milletimiz kendisine yapılan her fenalığın farkındadır ve seçim günü sandıkta gereken cevabı verecektir.

Demokrasinin, adaletin, özgürlüklerin kazanacağı, Türk milletinin refah içinde yaşayacağı bir yıl olmasını umut ediyor ve bunun içinde çok çalışıyoruz. 2023 ülkemiz adına yeni bir başlangıç olacak.

İYİ bir dilek tut Türkiye’m; İYİ diyelim, İYİ Olsun. Yeni yılınız kutlu olsun!”

Son Güncelleme: 31.12.2022 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73