Uluköylü: Gebze'nin il olması siyasi menfaat ve beklentilere kurban edilemez

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Aralık 2022 Perşembe 18:32
Uluköylü: Gebze'nin il olması siyasi menfaat ve beklentilere kurban edilemez

İYİ Parti’nin İl Çalıştayı önergesinin Gebze Belediyesi meclis toplantısında gündeme alınmadan reddedilmesine İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Başkan Uluköylü’nün açıklaması şöyle:

"Gebze’nin il olma konusu zaman zaman gündeme geliyor. Gebze’nin il olmasıyla ilgili olarak 20 yıldır ülkede, 30 yıldır da Gebze’de iktidarda olan anlayış adeta Gebze’nin il olmaması için çaba gösteriyor. Gebze’nin il olması konusu birilerinin şahsi siyasi menfaatleri ve çıkarları gözetilmeden yapılmalı. Gebze gerek hem ülke ekonomisine yapmış olduğu katkıyla gerek nüfusuyla ve tüm yapısıyla çoktan büyükşehirli il olmayı hak ediyor. Buna rağmen ne yazık ki Gebze bırakın Büyükşehirli il olmayı il dahi yapılmıyor. Biz bugün mecliste Gebze nin Büyükşehirli il olması noktasında Gebze Belediyesinin daha etkin ve yetkin bir aksiyon alması adına bir Çalıştay düzenlesin diye önerge verdik ama gündeme dahi almadı belediye başkanımız. Gebze’nin il olması konusunda İyi Parti olarak bizlerin görüşü her zaman olduğu nettir. İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak Gebze’nin Büyükşehir statüsünde il olması gerektiğini her platformda dile getirdiğimiz gibi bu konuyu sürekli gündeme de tutuyoruz. Gebze’nin il olma konusu siyasi menfaat ve beklentilerine kurban edilemez.” dedi.

Açıklamada İYİ Parti  Gebze Belediyesi  meclis üyeleri Birol Elüstü, Sadık Güvenç ve Umut Aydoğdu'da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 01.12.2022 18:39
Anahtar Kelimeler:
GebzeIl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73