Vali Yavuz'dan yeni yıl mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 11:52
Vali Yavuz'dan yeni yıl mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yavuz'un mesajı şöyle: 

"Hayata dair acı ve tatlı olaylarıyla, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Öncelikle 2023 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor.

Karşılamakta olduğumuz yeni yılın aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı ve birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, başta cennet vatanımız olmak üzere aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir.

Aziz Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir.

Her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun mağdur ve mazlumlara şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur.

Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan inancımız ve umudumuzu yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız.

Bu vesileyle; 2023 yılının hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Kocaeli halkına, kamu görevlerini ve güvenlik hizmetlerini yerine getirmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, Aziz Türk Milleti'ne ve tüm dünya milletlerine sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım."

Anahtar Kelimeler:
KocaeliValiYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73