banner42

Başkan Hürriyet, ekibiyle toplantı yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları ve koordinatörler ile bir araya gelerek deprem bölgesindeki çalışmalar ve İzmit’te yürütülen projeleri masaya yatırdı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Mart 2023 Perşembe 14:06
Başkan Hürriyet, ekibiyle toplantı yaptı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaşanan deprem felaketi sonrası gerçekleştirilen olağanüstü çalışmalar nedeniyle bir süredir bir araya gelemediği başkan yardımcıları ile dün bir toplantı gerçekleştirdi. Hem deprem bölgesinde hem de İzmit’te yapılan rutin çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda bilgi alışverişi yapıldı. 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Toplantıda Başkan Hürriyet’in yanı sıra; Başkan yardımcıları Sibel Solakoğlu, Seyhan Özcan, Cem Güler, Ünal Özmural, Emirşah Torun, Dilek Yalçın ve Koordinatör Hakan Özkum hazır bulundu. Toplantıda yer alan başkan yardımcıları, gündeme gelen konularla ile ilgili Başkan Hürriyet’e bilgi aktardılar. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitHürriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73