Başkan Hürriyet Hayal Atölyesi Oyun Parkının açılışına katıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Eylül 2022 Pazartesi 11:08
Başkan Hürriyet Hayal Atölyesi Oyun Parkının açılışına katıldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Hayal Atölyesi Oyun Parkının açılış programına katılarak işletme sahibi Elif Balta’ya çalışmalarında başarılar diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Yeşilova Mahallesi Atmosfer Sokak No:5 İzmit adresinde hizmete giren Hayal Atölyesi Oyun Parkının açılışına katıldı. Açılışa katılan miniklerle yakından ilgilenen Başkan Hürriyet çocuklar ve velilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekilerek sohbet etti.  Açılışa Hürriyet’in yanı sıra İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Baştan ve Ertuğrul Malçok, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Turgay Oruç ve Ali Filiz ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış öncesi konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, rabbim yollarını açık etsin. Güzel bereketli işleri olsun. Daha da sevindiğim güzel bir şey var ki o da çocuklara yapılan yatırım. Bende bir anne olarak, çocuklara yapılan yatırımı çok kıymetli buluyorum.

“ÇOCUKLARIMIZA KATKI SUNACAK”

Böylesi bir ihtiyaca karşılık gelecek böyle güzel bir alanı kazandırdıkları için öncelikle kentimiz adına ve bütün aileler adına işletmecimize teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Burada çocuklarımız güzel güzel oyunlar oynasın. Burası çocuklarımızın gelişimlerine katkı olsun. Onların gelecek eğitimlerine de bu tür hayal atölyeleri, oyun atölyeleri yaratıcı zekalarını geliştirmek için çok kıymetli olacak.” Başkan Hürriyet açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Hayal Atölyesi Oyun Parkının işletmecisi Elif Balta’dan bilgi aldı. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitçocukOyun Parkı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73