Başkan Hürriyet, KOİDER’in 5. Yıl lansmanına katıldı 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Aralık 2022 Perşembe 21:12
Başkan Hürriyet, KOİDER’in 5. Yıl lansmanına katıldı 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (KOİDER) 5’inci yıl lansman programında yaptığı konuşmada KOİDER’in çalışmalarını değerli bulduğunu ifade ederek, “Ben de bir kadın, bir anne ve bir kadın yerel yönetici olarak KOİDER ile hayata aynı pencereden bakıyorum” dedi

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin (KOİDER) 5’inci yıl dönümünün kutlama programı gerçekleştirildi. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur ve çok sayıda davetli katıldı. 

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz Bağ Projesi ile iş hayatına dahil olmamış ama fikri olan kadınların hayallerini destekledikleri ve İzmit Kadın Girişimciler Merkezini kurduğu için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. 

“NİCE BAŞARILI YILLAR DİLİYORUM”

KOİDER’in 5’inci yıl dönümü lansmanı programında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Kadın olarak, kadın yönetici olarak gurur duyduğumu ifade ediyorum. Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin 5. Yılını kutlayarak nice başarılı yıllar diliyorum. 

“ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesini, maddi, manevi kimseye bel bağlamadan yaşayabilmesi ve toplum içinde yer kazanabilmesi gerçekten çok kıymetli. Bu duruma çok ama çok önem veriyoruz. Keşke her anlamda eşit koşullarda ve eşit şartlarda baskılara maruz kalmadan eşit yaşayabilsek.

“KADINLARIN HAYALLERİ İÇİN”

Keşke toplumsal cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldıran bir ülke koşullarından bahsedebilsek ama daha çok eksiğiz. Toplumun her kesiminde iş alanında kadın erkek ayrımını düşündüğümüzde eşit işe eşit ücret anlayışının tam anlamıyla sağlanamadığı, siyasette kadının yeteri kadar yer bulamadığı sosyal hayatta baskıların olduğu dönemlerde yaşadık. Biz kadınların hayalleri için, düşleri için, umutları için ne kadar çok mücadele ettiğini çok ama çok iyi biliyoruz.

“KOİDER İLE PROJE YAPIYORUZ”

İşte bu noktada kadın girişimciliğini destekleyen, iş hayatındaki kadın erkek fırsat eşitliğini savunan, kadın istihdamının arttırılmasına uğraş veren KOİDER karşımıza çıkıyor, kendilerinin mücadelesi bizler için çok önemli.  Çınar Kadın Kooperatifimiz ve İzmit Kadın Girişimciler Merkezimizde kadınlarımız üretiyor ve ürettiklerini ulusal alışveriş sitelerinde satma imkanı ve yurtdışına pazarlama imkanı buluyor. KOİDER’le birlikte bu amaçla iş hayatında yer almak isteyen kadınların girişimcilik yolu ile iş hayatına dahil olmasını sağlayan çok önemli bir projeyi hayata geçirdik.

KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz

Anahtar Kelimeler:
IzmitLansmanKOİDER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73