Başkan Hürriyet’ten, yeni rektöre hayırlı olsun ziyareti 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Aralık 2022 Cumartesi 12:36
Başkan Hürriyet’ten, yeni rektöre hayırlı olsun ziyareti 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Hürriyet’e ziyarette Başkan Yardımcıları Sibel Solakoğlu, Emirşah Torun ile Yaşar Kardaş, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur ile Cem Serhat Dayanç eşlik etti.

BAŞARILAR DİLEDİ 

Başkan Hürriyet, Prof. Dr. Cantürk’e rektörlük görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hürriyet ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliZiyaretIzmitRektör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73