banner42

Gebe Eğitim Programlarında Yenidoğan Dönemi anlatıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Aralık 2021 Çarşamba 18:07
Gebe Eğitim Programlarında  Yenidoğan Dönemi anlatıldı

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün Kadın Sağlığı Eğitimleri kapsamında her salı düzenlediği Gebe Eğitimleri programında bu hafta konuk doktor Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş Yenidoğan Dönemini anlattı

Gebe Eğitim programı geçtiğimiz gün saat 12.30-13.30 arasında Zoom üzerinden online yapıldı. Kadın Doğum Uzmanı ve Hipnoterapist Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen eğitimde, konuk doktor Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş “Yenidoğan Dönemi”, “Göbek Bakımı ve Yenidoğan Döneminde Sünnet”i anlattı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Eğitimde; yenidoğan döneminde bebeklerde beslenme nasıl ve hangi aralıkta olmalı, bebeklerde sıklıkla karşılaşılan reflü, kusma durumlarında ne zaman doktora başvurulmalı, göbek bakımı nasıl yapılmalı, hangi durumlarda acil sünnet yapılmalı, yenidoğan döneminde yapılan sünnetin anne açısından önemi ve enfeksiyon durumları anlatıldı. Katılımcılar faydalı bilgilerin yer aldığı ve verimli geçen eğitim sonrası İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

BİR SONRAKİ EĞİTİM

Bir sonraki eğitim 4 Ocak 2022 Salı günü saat 12.30-13.30 arasında Kadın Girişimciler Merkezi’nde Kadın Doğum Uzmanı ve Hipnoterapist Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun moderatörlüğünde “Doğumda Zihinsel Gevşeme ve Hipnoz” konu başlığı ile yüz yüze yapılacak. Pandemi koşulları nedeniyle ön kayıt yapılması gerekiyor. Eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar 318 02 10 telefon numarasından kayıt yapabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73