Hürriyet, Aydınlar Ocağı’nı ağırladı

Kocaeli Aydınlar Ocağı’nı makamında ağırlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, genel kurulda güven tazeleyen Süleyman Pekin’i tebrik ederek görevinde başarılar diledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Temmuz 2021 Pazartesi 22:20
Hürriyet, Aydınlar Ocağı’nı ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pekin, yönetim kurulu Üyeleri; Görkem Uysal, Kadir Tiryaki, Şeref Gönenli ve Nail Baki, eski başkan Halil İbrahim Kahraman ile kuruculardan Ahsen Okyar’ı makamında ağırladı. Ziyarette İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, koordinatör Yaşar Kardaş ve İzmit Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Nejat Çakır da hazır bulundu. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Sivil toplum kuruluşlarının bir kent için çok kıymetli olduğuna değinen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın 19. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Süleyman Pekin ve yönetim kurulunu tebrik etti, yeni dönemlerinde de başarılı çalışmalarını sürdüreceğine olan inancının tam olduğunu söyledi. Pekin ve yönetimi ise kendilerine destek olan Hürriyet’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73