Hürriyet balıkçıları ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Eylül 2022 Cuma 11:38
Hürriyet balıkçıları ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, avlanma sezonunun başlamasıyla birlikte ‘vira bismillah’ diyen balıkçıları ziyaret ederek av sezonunun bolluk ve bereket içinde geçmesini diledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Ereğli Balık Hali’ndeki balıkçıları ziyaret ederek balıkçılara bereketli bir av sezonu diledi. Av sezonunun başlamasıyla birlikte vira bismillah diyerek denize açılan balıkçılarla buluşan Başkan Hürriyet’e CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve CHP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Feryal Denizel’in yanı sıra CHP Karamürsel İlçe Yöneticileri, CHP İlçe Kadın Kolları Yöneticileri, İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş,  İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın, Ozan Aksu, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Ali Filiz ve Turgay Oruç eşlik etti. 

BALIKÇILARLA SOHBET ETTİ

Balıkçılarla tek tek sohbet eden Başkan Hürriyet, “Balıkçılarımızın bol bereketli bir sezon yaşamalarını, kazasız belasız bereketli bir av sezonu geçirmelerini diliyorum. Hem balıkçılarımız, hem de vatandaşlarımız açısından bereketli bir sezon olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BalıkçıHürriyetEreğli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73