Hürriyet: Başöğretmenimiz Atatürk’ün ışığında, tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Kasım 2022 Perşembe 12:00
Hürriyet: Başöğretmenimiz Atatürk’ün ışığında,  tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm eğitim emekçilerinin gününü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle tüm öğretmenlerin gününü kutladığı bir mesaj yayınladı. ‘Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyet’in fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır’ sözüyle eğitime olan önemini vurgulayan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm eğitimcilerin gününü kutlayan Başkan Hürriyet şu ifadelere yer verdi: Başöğretmenimizin reformları bizlere hala ışık olmaya devam ediyor. 

“HAK ETTİKLERİ DEĞERE KAVUŞACAKLAR”

Çalışma koşulları günden güne zorlaştığı için hak ettiği değeri göremeyen eğitimcilerimiz, Başöğretmenimizin ışığında yürüdükçe kalkınmada yine önceliğimiz eğitim olacaktır. Toplumumuzun aydınlık yüzü öğretmenlerimiz tekrardan hak ettiği değere kavuşacak, çocuklarımızın geleceğini özenle şekillendirecektir. 

“ATA’MIZIN IŞIĞINDA”

‘Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınız için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız. Bunu başaracağınızdan kuşkum yoktur. Sarsılmaz bir inançla ben ve arkadaşlarım sizi gözeteceğiz. Sizin karşılaştığınız tüm engelleri kıracağız’ cümleleriyle bu yolda öğretmenlere duyduğu güveni ve ihtiyacı ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, savaştan çıkmış toplumu ayağa kaldırmak için en büyük eforu eğitim çalışmalarına harcamıştır.

“VAR GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ”

Bizler de Başöğretmenimizin yolunda öğretmenlerimize istihdam alanları yaratmak, çalışma ortamlarını iyileştirmek, öğrencilerine eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve daha aydınlık yarınlara ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle her bir öğretmenimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, saygıyla selamlıyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73