banner42

Hürriyet, Beslenme Saati Projesi’nin yaygınlaştırılması adına kurumlarla görüştü 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Eylül 2022 Salı 14:46
Hürriyet, Beslenme Saati Projesi’nin  yaygınlaştırılması adına kurumlarla görüştü 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde pilot uygulamasını yaptığı Beslenme Saati Projesi’nin İzmit’in tüm okullarında devam edebilmesi adına İzmit Kaymakamlığı ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, gelir düzeyi düşük mahallelerde yer alan anaokulu ve ilkokul çağındaki çocuklara ara öğün veya sıcak yemek dağıtımını amaçlayan Beslenme Saati Projesi’nin pilot uygulamasını geçtiğimiz günlerde Topçular Mahallesi’nde başlatmıştı. Başkan Hürriyet, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan projenin İzmit’teki tüm dezavantajlı okullarda uygulanması için İzmit Kaymakamlığı ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştü. 

HÜRRİYET PROJENİN DETAYLARINI ANLATTI

Başkan Hürriyet, Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ile İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’ı ziyaret ederek, Beslenme Saati Projesi’nin detaylarını anlattı. Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde iş birliği protokolü yapılması halinde İzmit sınırları içerisinde gelir düzeyi düşük mahallelerde yer alan anaokulu ve ilkokul çağındaki çocuklara haftanın 3 günü sağlıklı ara öğün veya sıcak yemek dağıtımı yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
IzmitHürriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73