banner42

Hürriyet çalışmaları denetledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Ağustos 2022 Salı 19:08
Hürriyet çalışmaları denetledi

Fethiye Caddesi ve yan yollarında devam eden çalışmaların her ayrıntısını yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu sabah erken saatlerde caddeye giderek çalışmaları inceledi

İzmit Belediyesi, kentin en işlek noktası olan Fethiye Caddesi’ni yeni ve modern görünümüne kavuşturmak için aralıksız çalışıyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de üst yapı çalışmalarının dört bir koldan devam ettiği Fethiye Caddesi ve yan sokaklarda sabahın erken saatlerinde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen’den çalışmaların gidişatı ile ilgili bilgi alan Başkan Hürriyet, esnafın çalışmalarla ilgili düşüncelerini ve taleplerini dinledi.

ÇALIŞMALAR GECE DE DEVAM EDECEK

Başkan Hürriyet’in öncülüğünde 20 yıl sonra yenilenecek olan Fethiye Caddesi’nde çalışmalar titizlikle devam ediyor. Açık AVM görünümüyle İzmit’in çehresini değiştirecek ve kente katma değer sağlayacak Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yenileme projesi kapsamında ekipler İzmitlilerin bir an önce yeni cazibe merkezine kavuşması adına çalışmalarına gece de devam edecek. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitFethiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73