Hürriyet Gülümse Cafe’de yılın ilk nikahını kıydı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:06
Hürriyet Gülümse Cafe’de yılın ilk nikahını kıydı

İzmit Belediyesi’nin halkın hizmetine sunduğu Gülümse Kafe’de yılın ilk nikah töreni gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kıydığı nikah töreni ile birlikte Tolga ve Çiğdem çifti dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Gülümse Kafe’ye geçtiğimiz sene yeni bir misyon daha ekleyerek, kafe bahçesini açık hava konseptli nikah alanı olarak İzmitlilerin hizmetine sunmuştu. Genç çiftlerin birbirleri ile bir ömür geçirmek için ‘evet’ dediği 200 kişilik butik organizasyonlara ev sahipliği yapılabilen Gülümse Kafe’nin nezih bahçesinde bu yılın ilk nikah töreni gerçekleşti. 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Gülümse Kafe’de yapılan nikah töreninde Mustafa-Emel Çelebi çiftinin oğulları Tolga ile Necdet-Sibel Keskin çiftinin kızları Çiğdem hayatını birleştirdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kıydığı nikahın şahitliklerini ise Serpil Fidan ve Serdar Akeroğlu gerçekleştirdi. Nikah akdi sonrasında genç çifte Türk Bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve Kocaelispor armalı yastık hediyesi takdim edilirken Başkan Hürriyet genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitNikah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73