Hürriyet, pazarcı esnafıyla bayramlaştı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Temmuz 2022 Pazar 17:19
Hürriyet, pazarcı esnafıyla bayramlaştı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Pazar Alanında bir araya geldiği pazarcı esnafının Kurban Bayramı’nı kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Pazar alanında Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programında pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Hürriyet’e, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık eşlik etti.

HÜRRİYET’TEN DESTEK MESAJI

Başkan Hürriyet,"Sayın başkanımızın nezdinde tüm pazarcı arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyorum. Hepinize nice bayramlar. Vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmeniz adına taleplerinizi çözüme kavuşturmak için siyaset üstü bir anlayınca destek vermeye hazırız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
EsnafPazarcıHürriyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73