banner42

Hürriyet'ten yeni yıl mesajı

Cumhuriyet’imizin 100’üncü yaşına basacağı 2023’e saatler kala yeni yıl mesajı yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yeni yıldan sağlık, huzur, sevgi ve adalet diledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 11:40
Hürriyet'ten yeni yıl mesajı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023 yılına saatler kala yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Hürriyet yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: Pandemi ve ekonomik krizle boğuştuğumuz 2022 yılında İzmit Belediyesi olarak imkânlarımız el verdiği sürece vatandaşlarımızın yanında durmaya, gönüllere dokunmaya çalıştık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla insana yatırım yapmaya, ekonomik sıkıntıların yarattığı olumsuzluklara rağmen yüzlerde bir nebze de olsa tebessüm yaratmak için tüm gücümüzle projeler ürettik. 

“ÖNCÜ OLDUK, DESTEK VERDİK”

Her durumda halkımıza yalnız olmadıklarını, İzmit Belediyesinin kapılarının siyaset üstü bir şekilde tüm vatandaşlara açık olduğunu her fırsatta dile getirdik. 2022 yılında da vatandaşlarımız yeter ki üretsin diyerek öncü olduk. Çocukların, kadınların, gençlerin, dezavantajlı grupların, İzmitli çınarların belediyesi olduk, onların yararına projeleri hayata geçirmeye devam ettik. 

“RENGÂRENK BİR İZMİT”

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiğimiz sosyal projelerin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle Sanat Kenti İzmit vizyonumuza katkılarımızı sunmaya devam ettik. Vatandaşlarımızın eğlenebileceği ortamlar hazırladık, rengarenk bir İzmit cıvıl cıvıl yüzler gördük. Tarımı canlandırmak adına arazilerimizde ekip biçerken çiftçilerimizi destekledik, teşvik ettik.  

“HOŞ GELDİN 2023”

Çalışmalarımızın 2023 yılında artarak devam edeceğini belirterek 2023 yılından öncelikle adalet, huzur, sağlık, mutluluk, sevgi diliyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en güzel emaneti olan Cumhuriyet’imizin de 100’üncü yaşına basacağı 2023 yılının güzellikler getireceğine olan inancım tam. İzmit Belediyesi olarak yeni yılda da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Geride bıraktığımız zor ve sıkıntılı günleri unutturacak bir yıl olması dileğiyle, hep birlikte nice güzel senelere. Hoş geldin 2023!” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MesajHürriyetYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73