İstiklal Caddesi de artık Atatürk’ün ışığıyla aydınlanıyor!

İzmit Belediyesi İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında asfalt çalışmalarını tamamlarken, montajı yapılan Atatürk motifli aydınlatmalarla cadde ışıl ışıl ve modern bir görünüme kavuştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Ocak 2023 Cuma 11:22
İstiklal Caddesi de artık Atatürk’ün ışığıyla aydınlanıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentte vatandaşların ve bölge esnafının konfor alanlarını arttırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yolların bakım ve onarım işlerine programları dâhilinde devam eden ekipler, İstiklal Caddesi’nin ikinci etabında da yol ve kaldırımları yeniledi. 

ÇALIŞMALAR ÇOK HIZLI TAMAMLANDI

İstiklal Caddesi’ndeki, araç ve yaya trafiğini rahatlatan çalışmalarda 280 ton asfalt kullanıldı. Caddede asfalt çalışmasının ardından kentin farklı noktalarında da yapılıp vatandaşlar tarafından takdir gören Atatürk motifli aydınlatma lambalarının montajı gerçekleşti. Vatandaşlar ve bölge esnafı çalışmaların çok hızlı bir şekilde tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
İstiklalAtatürkCadde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73