İzmit Belediyesi, Adıyaman’da yaraları sarmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi ekipleri, sel felaketinden etkilenen Adıyaman’ın Tut ilçesinde mil, çamur, balçık ve hafriyat kaldırımı çalışmalarını sürdürüyor 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mart 2023 Perşembe 11:02
İzmit Belediyesi, Adıyaman’da yaraları sarmaya devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen ve yaralarını sarmaya çalışan Adıyamanlı vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketiyle bir kez daha sarsılmıştı. Deprem felaketinde olduğu gibi sel felaketinde de vakit kaybetmeden kolları sıvayan İzmit Belediyesi, 6 iş makinesi ve 9 personeli ile Adıyaman’ın Tut ilçesine hareket ederek çalışmalara başlamıştı. 

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bölgeye gelir gelmez kolları sıvayan İzmit Belediyesi ekipleri, tasfiye ve hafriyat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında İzmit Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bölgede selden kaynaklı oluşan mil, çamur, balçık ve hafriyat atıkları toplanarak alanlar temizleniyor. İzmit Belediyesi ekipleri, bölgede çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
IzmitDEPREMAdıyaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73