İzmit Belediyesi, depremzedelere çadır desteğini sürdürüyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Mart 2023 Pazar 10:41
İzmit Belediyesi, depremzedelere çadır desteğini sürdürüyor

Deprem felaketinin yaşanmasının ardından ‘Sizi En İyi Biz Anlarız’ diyerek afet bölgesine giden İzmit Belediyesi, depremzede vatandaşların en büyük ihtiyacı olan çadır desteğine devam ediyor  

Depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi halkın bağışladığı malzemeleri deprem bölgesine gönderiyor. İzmit Belediyesi ayrıca Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta da çadır kent çalışmalarını sürdürüyor. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

İzmit Belediyesi Kahramanmaraş’ta çadırı olmayan ihtiyaç sahibi depremzedeleri tespit ederek çadır yardımında bulundu. Ekipler depremzedelerin bulunduğu yerlere giderek depremzede ailelerin çadırlarını kurarak teslim etti. Depremzede ailelerde çadır yardımı için İzmit halkı ve İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73