İzmit Belediyesi ekipleri afet bölgesinde yoldan çıkan aracı kurtardı

İzmit Belediyesinin afet bölgesinde çadır kurulum desteği veren personeli Adıyaman’ın Balkar ilçesinde kaza yapan vatandaşın da yardımına koşarak yoldan çıkan aracı kurtardılar

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Mart 2023 Salı 13:22
İzmit Belediyesi ekipleri afet bölgesinde yoldan çıkan aracı kurtardı

İzmit Belediyesi ekipleri merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından hemen afet bölgesine giderek çalışmalara başladı.  Ekipler ilk etapta gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyetleri, gıda ve giyecek destekleri çalışmalarının ardından barınma ihtiyacını karşılamak adına emek sarf ediyor. Ekipler Kahramanmaraş ve Adıyaman’da çadırkent kuruyor. Aynı zamanda çadır ihtiyacı olan vatandaşların da çadırlarını kurarak alandaki çalışmalarını sürdürüyorlar. 

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Çadır kurma çalışmaları gerçekleştiren ekipler Adıyaman’ın Balkar ilçesinde kaza yapan bir vatandaşın da yardımına koştu. Personel el birliğiyle yoldan çıkan aracı kurtarmayı başardı. Kaza yapan vatandaş da ekiplere teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. 

“GEÇMİŞ OLSUN”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgesi Adıyaman’a ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çadır kurmaya giden ekiplerimiz, Balkar ilçesinde kaza yapan vatandaşımızın yardımına koşarak aracını kurtardılar. Vatandaşımızın durumu iyi. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
AraçIzmitAfet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73