banner42

İzmit Belediyesi hacı adaylarını hediyelerle uğurladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Mayıs 2023 Perşembe 10:45
İzmit Belediyesi hacı adaylarını hediyelerle uğurladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hac ibadetini yerine getirecek olan vatandaşları hediyelerle uğurladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Müftülüğü tarafından Fevziye Camii’nde düzenlenen Hac Eğitiminin ardından hacı adaylarıyla buluştu. Ekipler, hacı adaylarına içerisinde namaz örtüsü, tesbih, cüz, sabun, diş macunu, deodorant, kolonya, hijyenik ped ve el kremi, erkek yolculara tıraş köpüğü, permatik, el sabunu, tarak, lif ve ıslak mendil gibi ürünlerin bulunduğu çantayı hediye etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve ekipler, yolculara hediyelerini takdim ederken hac ibadetlerinin kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. Vatandaşlar güzel dilekleri ve hediyeleri nedeniyle İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
IzmitHacıHediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73