İzmit Belediyesinden Türk Eğitim Vakfı’na ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2023 Salı 13:49
İzmit Belediyesinden Türk Eğitim Vakfı’na ziyaret

İzmit Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türk Eğitim Vakfı Kocaeli şubesini yeni yerinde ziyaret etti

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Bölge Sorumlusu Derya Kurt’u vakfın yeni yerinde ziyaret etti.  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’nde kadın girişimciler tarafından geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen İzmit’in sembolü çınar yaprağı, TEV Kocaeli Bölge Sorumlusu Derya Kurt’a hediye edildi. 

İŞ BİRLİKLERİ KONUŞULDU

Ziyarette iş birliği içerisinde gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili görüşmeler yapıldı. Gülenç, İzmit Belediyesi olarak gençlerin sosyal ve eğitim alanında ihtiyaçlarının karşılanması için Türk Eğitim Vakfı’na destek olabileceklerini belirterek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretIzmitTEV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73