Başaran’ın paylaşımları gündeme oturdu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Nisan 2022 Pazar 16:03
Başaran’ın paylaşımları gündeme oturdu

Gelecek Partisi’nin kurucularından ve bir dönem Kocaeli İl Başkanlığı yapan ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın sosyal medyadan ardı ardına yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu.

Başaran’ın, “Ben hep sahnedeyim. Dostuma da düşmanıma da iyi seyirler..”, “Bazı yapılanları ne yuttum ne unuttum, doğru zaman diye bir şey var ben onu bekliyorum..!”, “Gidişim değil dönüşüm muhteşem olur..” şeklindeki sosyal medya paylaşımları siyasete aktif olarak geri dönme olarak yorumlandı.

Ayrıca siyaset yaptığı ve siyasete ara verdiği dönem içinde ki bazı olayların Ömer Faruk Başaran’ın tepkisine neden olduğu ve bundan dolayı sosyal medya sayfasından adrese teslim göndermeler yaptığı ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 24.04.2022 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73