Beylikbağı muhtarları Köşker'i çaya davet etti!

AK Partili Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker önceki akşam Beylikbağı Mahallesi muhtarlarıyla çay sohbetinde bir araya geldi. Toplantı davetinin mahalle muhtarlarından geldiği belirtildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Kasım 2021 Çarşamba 22:20
Beylikbağı muhtarları Köşker'i çaya davet etti!

AK Partili Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker önceki akşam Beylikbağı Mahallesi muhtarlarıyla çay sohbetinde bir araya geldi. Toplantı davetinin mahalle muhtarlarından geldi.

Toplantıda mahallede yaşanan sorunlar üzerine eski başkanla görüş alışverişinde bulunulduğu belirtiliyor.

Tolantıya Mesut Akbayrak-Beylikbağı, Necati Kütük-Mimar Sinan, Şükriye Kavran-Yavuz Selim, Ekrem Usanmaz-Adem Yavuz, Ahmet Aslan-Hürriyet, Hüseyin Akın-Ulus, Sedat Kıldacı-Cumhuriyet ve eski Hürriyet muhtarı Ekrem Çakır katıldı.

MUHTAR PAYLAŞIM YAPTI

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı sosyal medya sayfasından şunları ifade etti:

Gebze Beylik Bağı Bölgesi Muhtarları olarak Geçmiş Dönem Gebze Belediye Başkanımız Değerli iş Adamı #AdnanKöşker Beyi Çay sohbetine Davet ettik Allah Razı olsun bizleri kırmadan davetimize katıldı hoş,samimi sohbet etme fırsatı bulduk Çok da Memnun olduk yürekten teşekkür ediyoruz.. “

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 18.11.2021 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73