Fikri Işık sahaya indi, erken seçim kapıda!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Nisan 2022 Pazartesi 21:30
Fikri Işık sahaya indi, erken seçim kapıda!

Eski Başbakan Yardımcısı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık sahaya indi. Bu durum ise erken seçimin heran olabileceği şeklinde değerlendirildi.

Uzun süredir siyasal etkinliklere katılmayan Fikri Işık’ın Gebze ve Darıca ile birlikte İzmit, Kandıra ve öteki ilçelerde ziyaretlerde bulunması siyaset kulislerinde ‘Erken seçim kapıda” şeklinde yorumlandı.

Fikri Işık Gebze ve Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Işık'a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve parti yöneticileri eşlik etti.

Fikri Işık Gebze’de Beylikbağı bölgesinde ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla biraraya geldi.

Darıca’da ziyaretinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile parti yöneticilerinin eşlik ettiği Fikri Işık Darıca Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Işık öncesinde ise Başkan Muzaffer Bıyık ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Cami cemaatine şerbet ikram etti.

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
GebzeAk PartiIzmitDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73