Yolları İYİ Parti'de kesişecek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Aralık 2021 Pazartesi 23:10
Yolları İYİ Parti'de  kesişecek

Gebze’de siyasetin önemli isimleri İYİ Parti’de buluşmaya hazırlanıyor.

Gazeteci-yazar Yüksel Ercan uzun bir süre önce İYİ Parti üyesi olmuştu. Ercan’ın adı siyaset kulislerinde sıkça Kocaeli milletvekili adayı olarak geçiyor.

AK Parti’den istifa eden Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç önümüzdeki yılın ilk ayınca İYİ Parti’ye resmen üye olması bekleniyor. Güvenç’in rozetini İYİ Parti grup toplantısında genel başkanı Meral Akşener’in takması bekleniyor.

Kocaeli eski milletvekili rahmetli Alaettin Kurt’un kardeşi olan ve geçmiş dönemlerde DYP’de siyaset yapan Celalettin Kurt’ta bir süre önce İYİ Parti’ye üye olmuştu.

AK Parti’de geçmiş dönem içinde önemli isimlerden olan Gencay Yıldıztekin’de İYİ Parti’ye katılacağı ifade ediliyor.

Geçmişte farklı partilerde siyaset yapan bu isimlerin yolları İYİ Parti’de kesişecek bu kez birlikte İYİ Parti saflarında birlikte siyaset yapacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73