Anjelika Akbar 26 Ocak’ta Grand Pera Emek Sahnesi’nde

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ocak 2023 Çarşamba 14:49
Anjelika Akbar  26 Ocak’ta Grand Pera Emek Sahnesi’nde

Dünyaca tanınan piyanist ve besteci Anjelika Akbar, Sovyet dönemi bestecilerinin eserlerinin özgün uyarlamalarıyla 26 Ocak Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’ne konuk oluyor. Bu özel performansın biletleri ise Türkiye’nin lider etkinlik biletleme şirketi Biletinial’da…

BASIN BÜLTENİ 18.01.2023- Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar, 26 Ocak Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde kulakların pasını silecek özel bir konserle dinleyicilerle buluşacak.

Klasik müzik severlerin Sovyet Cumhuriyetleri dönemi bestecilerinden Tariverdiev, Gladkov, Petrov, Rybnikov, Schnittke, Dunaevsky, Shainsky ve Dashkevich’i Anjelika Akbar'ın özgün uyarlamalarıyla dinleme olanağı bulacağı konserin biletleri ise kültür, sanat, eğlence ve spor alanındaki tüm etkinliklere tek platformdan ulaşılabilmesini sağlayan Biletinial’da.

Anahtar Kelimeler:
KonserEmekGrand Pera
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73