BİLKAR yazar Sibel Karabulut'u ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Eylül 2022 Pazar 10:16
BİLKAR yazar Sibel Karabulut'u ağırladı

BİLKAR, Edebiyat Atölyesi bu dönemki okur-yazar buluşması etkinliklerinden ilkinde yazar Sibel Karabulut’u ’de, kendi yerinde ağırladı. Renklerin Öteki Yüzü adlı bir romanı, Kar Kiraz Kuşu adlı bir uzun öykü kitabı ve birçok çocuk kitabı da bulunan Sibel Karabulut’la yapılan söyleşide yazar okurların sorularını cevapladı. Söyleşide atölye okurlarının o hafta okumuş oldukları Kar Kiraz Kuşu adlı kitabı değerlendirildi. Etkinlikte moderatorlüğü BİLKAR üyesi Barış Kahraman üstlendi.

Kitapta Kar Kiraz Kuşu’nun sürüsünden ayrılıp tek ve özgür olmak için çıktığı yolda karşılaştığı insanlar, hayvanlar, olaylar üzerinden hayatı sorgulaması anlatılıyor. Ayrıca söyleşide Kar Kiraz Kuşu’nun masallara ve mitolojik öğelere göndermeler yaparak anlatılan seyahatinin nasıl özgürlük hareketine dönüştüğü de irdelendi. Edebiyat açısından keyifli ve doyurucu bir söyleşi gerçekleşti. BİLKAR edebiyat atölyesinin okur-yazar buluşması kapsamındaki söyleşi etkinlikleri önümüzdeki günlerde başka yazarlarla devam edecek.

Yazar Sibel Karabulut

Anahtar Kelimeler:
SöyleşiYazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73