Hayaline İzmit Belediyesi ile kavuştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ağustos 2022 Çarşamba 11:12
Hayaline  İzmit Belediyesi ile kavuştu

İzmit Meslek Edindirme Kurslarında (İZMEK) piyano eğitimi alan üniversite öğrencisi Dilara Korkmaz, hayalini gerçekleştirirken sergilediği performansla beğeni topluyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hizmet veren İZMEK, sanatla ilgilenmek isteyen gençlere kapı aralıyor. 96 farklı branş ve 51 ayrı kurs merkezinde devam eden İZMEK, kadın-erkek, genç-yaşlı binlerce kişiye mesleki beceri aşılarken sanatsal anlamda da katkı sağlıyor. 

PİYANO ÇALMA HAYALİNE KAVUŞTU

Tam bir halk üniversitesi görevi gören İZMEK’te eğitim alan gençlerden biri de Dilara Korkmaz. İstanbul’da Makine Mühendisliği okuyan Dilara Korkmaz, okulların tatil olması ile birlikte geldiği Kocaeli’de İZMEK Piyano kursu ile tanıştı. Kursa başvuru yaparak İZMEK Piyano Kursu öğretmeni Çetin Demirci’den ders alan Dilara, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 

TUTKUYLA DEVAM EDİYOR

Piyano çalma hayalini İZMEK’te gerçekleştiren Dilara Korkmaz, çaldığı parçalarla herkesi kendine hayran bırakıyor. Akademik kariyerinin yanında sanat kariyerini İzmit Belediyesi ile sürdüren Dilara, piyano derslerine büyük bir tutkuyla devam ediyor. 

KURSLAR DEVAM EDECEK

İZMEK Piyano kursu yeni dönemde de Belsa Plaza B Blok ve Yahya Kaptan Hanımeli Kurs Merkezi’nde devam edecek. Piyano kursu ve diğer 95 branşta el becerisi ve mesleki beceri kazanmak isteyen vatandaşlar https://file.izmit.bel.tr/izmek-kurs-kayit/index.html adresinden İZMEK Kurs Kayıt Formu’nu doldurabilir.

Son Güncelleme: 24.08.2022 11:14
Anahtar Kelimeler:
IzmitPiyano
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73