banner42

İzmitliler Perşembe Sinemalarında Süt Kardeşleri izledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ağustos 2022 Cuma 10:07
İzmitliler Perşembe Sinemalarında Süt Kardeşleri izledi

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen İzmit Unutmaz programları kapsamında başlattığı Perşembe Sinemaları Süt Kardeşler filminin gösterimiyle devam etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle sıcak yaz akşamları İzmit Unutmaz programlarıyla çok daha keyifli geçiyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Perşembe Sinemaları etkinliği geçtiğimiz akşam saat 20.00’da Sabri Yalım Parkında Süt Kardeşler filminin gösterimiyle devam etti. Gösterim öncesi vatandaşlara popcorn ikramında bulunuldu. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ayrıca alanda İZMEK kursiyerleri tarafından el emeği ürünlerin sergilendiği stantlar da kuruldu. İzmitliler 7’den 70’e Sabri Yalım Parkına akın ederek eğlenceli bir akşam geçirdiler. Vatandaşlar böyle bir hizmeti kendilerine sunduğu için İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. 

İZMİT UNUTMAZ PERŞEMBE SİNEMALARI PROGRAMI

Film Adı: Zübük

Tarih: 25 Ağustos 2022 Perşembe

Saat: 20.00

Yer: Gülümse Kafe - Yahya Kaptan

Film Adı: Tosun Paşa

Tarih: 1 Eylül 2022 Perşembe

Saat: 20.00

Yer: Sabri Yalım Parkı

Film Adı: Bizim Aile

Tarih: 8 Eylül 2022 Perşembe

Saat: 20.00

Yer: Gülümse Kafe - Yahya Kaptan

Anahtar Kelimeler:
IzmitSinemaSüt Kardeşler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73