banner42

Murat Kaya kitaplarını imzalayacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Ocak 2023 Salı 12:56
Murat Kaya kitaplarını imzalayacak

Eğitimci/Yazar/Şair  Murat Kaya  Gebze Center 12.Kitap Fuarında  imza gününde 2 şiir kitabı ve en son yayınlanan "Çocuk Eğitimi "üzerine yazdığı BENİ BENDE ANLARSIN kitaplarını imzalayacak.

21 Ocak 2023 /Cumartesi günü saat 13.00/14.30 arasında kitaplarını imzalayacak olan Murat KAYA;aynı gün KARS /ARDAHAN/IĞDIR İlleri ve GEBZE/DARICA için yazdığı destansı  şiirlerini 

(35×50 ebadında)okurlarıyla buluşturacak.. 

Etkinlik için görüşlerini aldığımız Murat KAYA: "Gebze Center yönetimi 12.kez  Kitap Fuarı ile toplumsal gelişime değer katmaktalar.Kendilerini kutluyorum.Bu etkinlikte emek verenleri de tebrik ediyorum.

Kitap okurlarının,bu anlamlı etkinliğe ilgi göstereceklerine inanıyorum. Tüm dostlarımızın, öğrencilerimizin, öğretmen arkadaşlarımızın ve kitap okurlarının katılımlarını bekliyorum."dedi.

Basın camiası olarak kendini yıllardır yakından tanıdığımız; 35 yıldır bölgemizde etkin eğitimcilik hizmetleri ile kentimize bir çok sahada değer katan  ;duayen öğretmenimiz Murat KAYA'ya bizde başarılar diliyor,yeni kitaplarını bekliyoruz...

Son Güncelleme: 17.01.2023 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73